dilluns, 18 de juny del 2012

Campionat Catalunya Grup C 2012


Com ja sabeu, aquest cap de setmana a'ha celebrat el campionat de Catalunya d'aigua dolça Grup C. La Competició s'ha dut a terme al riu Llobregat, a les zones del Cairat i la Depuradora (Abrera). Aquest any la competició ha tingut la particularitat d'haver-se ajuntat dos grups de participants per falta de viabilitat, així doncs és va suprimir el campionat selectiu i es va fer un únic grup que va competir directament al Grup C. Aquest grup finalment va ser de 44 pescadors, 4 més del que acostuma a ser habitual en les divisions catalanes, cosa que no va afectar gens, ja que al final només s'incrementava a 1 pescador per zona.

La pesca, com ja ve sent de costum, molt pobre, només en la zona del cairat semblava que s'animava una mica i es veien pesos que superaven el kilo. Les demés zones amb una pesca basada en la seva totalitat a l'ablet, van ser molt pobres i es guanyaven sectors amb escassos 300gr.

Un cop més, el Llobregat demostra estar molt lluny de la seva millor condició i ens torna a deixar amb un sabor amarg que ja fa molt temps que dura. Es una pena veure com molts esportistes estan deixan la competició per culpa de la falta de peixos als nostres rius. Esperem que aviat es trobi o ens deixin trobar alguna solució per recuperar els rius del nostre país.

Finalment, agrair la presencia dels esportistes participants i felicitar als 11 primers classificats que han assolit l'ascens al Grup B per aquesta temporada 2012, en especial als pescadors de la nostre societat: David Miras i Raul Carrasco.

JORDI SALA
2on. Classificat "Grup C" 2012



JAUME CASADEJÚS
1er. Classificat "Grup C" 2012


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada